Je eigen website laten maken met beperkt budget

Nathan Lewis, van het creatieve online marketing bureau Lewis Amsterdam vertelt over hun nieuwe idee om websites voordeliger te kunnen aanbieden. Met name interessant voor ondernemers met een eigen zaak en beperkt budget. Klinkt goed! Is het dat ook? We gingen langs en vroegen hem wat je hierover als ondernemer wilt weten.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.