New online feature featuring… YOU!

Onze klanten hebben nu de mogelijkheid to show off their work binnen ons online systeem. Omdat we iedere dag veel goede ideeën, talent en projecten voorbij zien komen, dachten we dat het een goed plan zou zijn wanneer onze klanten konden meekijken en natuurlijk konden laten zien waar ze zelf mee bezig zijn.

Wanneer je bent ingelogd in je account kun je je profiel aanmaken. Je voegt foto’s toe, wat tekst en voor je het weet ziet het er verdomd goed uit! Tevreden? Dan zet je hem live en ben je vindbaar voor al onze andere klanten. Liever niet? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt dan nog wel rondkijken tussen alle andere profielen van professionele creatieve ondernemers.

We hebben het vrij simpel gehouden, geen sterren, geen likes, geen links of winks. Maar wel een website en telefoonnummer, zodat je even kan kijken of bellen.