New online feature featuring… YOU!

Onze klanten hebben nu de mogelijkheid to show off their work binnen ons online systeem. Omdat we iedere dag veel goede ideeën, talent en projecten voorbij zien komen, dachten we dat het een goed plan zou zijn wanneer onze klanten konden meekijken en natuurlijk konden laten zien waar ze zelf mee bezig zijn.

Wanneer je bent ingelogd in je account kun je je profiel aanmaken. Je voegt foto’s toe, wat tekst en voor je het weet ziet het er verdomd goed uit! Tevreden? Dan zet je hem live en ben je vindbaar voor al onze andere klanten. Liever niet? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt dan nog wel rondkijken tussen alle andere profielen van professionele creatieve ondernemers.

We hebben het vrij simpel gehouden, geen sterren, geen likes, geen links of winks. Maar wel een website en telefoonnummer, zodat je even kan kijken of bellen.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.