Finance for Founders

Vanuit de vraag naar een boekhouder voor B.V.’s hebben we Founders opgericht. Founders richt zich op de ondernemer die een eenmanszaak of VOF is ontgroeid en een B.V. is gestart. Ondernemers met een B.V. lopen tegen net wat andere issues aan en vaak is de boekhouding wat complexer.

Binnen Founders krijg je een contactpersoon die overzicht heeft over deze complexiteit en dat toch in heldere taal kan overbrengen. Wat dat betreft blijft Founders in het spoor van Kees de Boekhouder. Je krijgt je eigen boekhouder en alle vragen zijn inclusief.

Sinds een jaar is Founders up and running en structureren we de financiële kant van inmiddels 200 ondernemingen. Je gebruikt de Founders app en je kunt je facturen sturen vanuit je eigen omgeving. Daar heb je een mooi overzicht over je boekhouding. Uiteraard vind je op je dashboard Profiles, waar je – als je wilt – je profiel kunt plaatsen en andere ondernemers binnen Founders kunt zien.

We werken samen met partijen die vaak onmisbaar zijn voor een oprichter van een B.V., zoals een jurist, notaris, makelaar of tussenpersoon voor je verzekeringen. We hebben de partijen gekozen die het meest bij ons passen en dus waarschijnlijk ook bij jou.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in Founders, ga naar www.founders.nl, of vraag ernaar bij je huidige contactpersoon binnen Kees de Boekhouder.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.