Profiles: Yavez Anthonio – ” Doe alleen die dingen, die je echt zelf wilt doen.”

Hoe creëer je als creative director een eigen handtekening en hoe blijf je trouw aan wat je werkelijk wilt maken? We vroegen het Yavez Anthonio, een alleskunner die populaire cultuur kwetsbaar weet te maken. Give it up for Yavez!

 

Video credits: Tomas&Liza

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.