Behind every great creative, there’s an understanding bookkeeper.

Neem een kijkje achter de schermen bij Kees de Boekhouder. Dit zijn een aantal van onze talented bookies die antwoord geven op vragen die je altijd al had willen stellen. Vertel je als boekhouder over je job op een first date? Of wat zeg je in de kroeg als iemand er naar vraagt? Waarom ben je als boekhouder niet te vervangen door een online tool en wat zou je eigenlijk anders zijn als je geen boekhouder was? Zij die plaats nemen op de kruk leggen het je allemaal uit!

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.