Laat je factuur betalen via iDeal

For English please scroll down

Gebruik je onze tool om facturen uit te sturen? Dan hebben we goed nieuws! Laat jouw klanten vanaf vandaag facturen online betalen met onze nieuwe Mollie integratie (iDeal, Paypal, etc.). Bij iedere factuur die je verzendt zal automatisch een betaallink mee worden gestuurd. Dit betekent dat jouw klanten direct de factuur kunnen betalen met bijvoorbeeld iDeal, Paypal of creditcard. Dit maakt het betalen allemaal een stuk makkelijker én sneller.

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe je betaallinks mee kan sturen met je facturen. Let op: je hebt hiervoor een zakelijk rekening nodig!

Ik heb nog géén Mollie account

De Mollie koppeling kun je vinden onder de factuur instellingen van jouw onderneming. Wanneer je bent ingelogd in je account klik je in het hoofdmenu op Facturen, vervolgens verschijnt er in het sub-menu de knop Instellingen. Op deze pagina vind je rechts enkele categorieën, waaronder jouw Koppelingen. Hier vind je de link om een Mollie account aan te maken.

 

Nadat je een account hebt aangemaakt bij Mollie, is het tijd om alle benodigde informatie in te vullen. Mollie zal namelijk pas gekoppeld kunnen, wanneer je je bedrijfsinformatie hebt toegevoegd en hebt gekozen voor de gewenste betaalmethodes. Vergeet daarom niet om je account te activeren en deze stappen te doorlopen!

Wanneer je account volledig is ingevuld én geverifieerd is door Mollie kan je de koppeling maken met onze tool. Dit doe je door bij koppelingen bij factuur instellingen op ‘Connect via Mollie’ te drukken. Je geeft toegang tot je account en that’s it! Bij het verzenden en online bekijken van nieuwe facturen zal er vanaf nu een betaalbutton weergegeven worden.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Mollie?
De tarieven voor het gebruik van Mollie kun je terug vinden: Tarieven Mollie.

Hoe ontvang ik mijn geld?
Uitbetaling wordt afgehandeld door Mollie. Alle informatie kun je terugvinden op: Uitbetalingen Mollie.

Wat moet ik invullen bij ‘websiteprofiel’?
Als je bij Mollie een account aanmaakt moet je verplicht een websiteprofiel aanmaken waarbij het webadres van de website ingevuld moet worden. Vul je eigen website in en geef een duidelijke beschrijving van de producten en/of diensten die worden aangeboden. Als je geen eigen website hebt, vul dan het webadres ‘http://mijn.keesdeboekhouder.nl’ in met de volgende beschrijving: ‘Via de Kees de Boekhouder tool stuur ik facturen uit naar klanten’. De facturen ontvangen mijn klanten per mail.‘ Mollie kan jouw profiel dan sneller controleren. In de opmerkingen kun je aangeven dat je Mollie wilt gebruiken voor het laten betalen van facturen.

Voor meer informatie of vragen m.b.t. je Mollie account kijk op Mollie.nl.

Koppelen van een bestaand Mollie account

De Mollie koppeling kun je vinden onder de factuur instellingen van jouw onderneming. Wanneer je bent ingelogd in je account klik je in het hoofdmenu op Facturen, vervolgens verschijnt er in het sub-menu de knop Instellingen. Op deze pagina vind je rechts enkele categorieën, waaronder jouw Koppelingen. Hier kan je jouw persoonlijke Mollie account koppelen. Klik op de knop ‘Connect via Mollie’. Er zal een pop-up verschijnen met de vraag of je toestemming wil geven voor het beschikbaar stellen van je Mollie gegevens. Klik op ‘Toegang Geven’.

Nadat je toegang hebt gegeven selecteer je het gewenste Websiteprofiel. That’s it! Bij het verzenden en online bekijken van nieuwe facturen zal er vanaf nu een betaalbutton weergegeven worden.

Ik wil een ander ‘websiteprofiel’ gebruiken, maar wat moet ik nu invullen bij het webadres?
Als je bij Mollie een account aanmaakt moet je verplicht een websiteprofiel aanmaken waarbij het webadres van de website ingevuld moet worden. Vul je eigen website in en geef een duidelijke beschrijving van de producten en/of diensten die worden aangeboden. Als je geen eigen website hebt, vul dan het webadres ‘http://mijn.keesdeboekhouder.nl’ in met de volgende beschrijving: ‘Via de Kees de Boekhouder tool stuur ik facturen uit naar klanten’. De facturen ontvangen mijn klanten per mail.‘ Mollie kan jouw profiel dan sneller controleren. In de opmerkingen kun je aangeven dat je Mollie wilt gebruiken voor het laten betalen van facturen.

Voor meer informatie of vragen m.b.t. je Mollie account kijk op Mollie.nl.

======= English translation =======

Are you using our tool to send invoices? Then we have some great news! Your customers can pay their invoices online thanks to our new Mollie integration (which includes iDeal, Paypal and more). With every invoice you send, a payment link will automatically be added. This means your customers will be able to pay immediately using iDeal, Paypal or credit card. Paying will be easier ánd faster.

You can find the simple steps to add the payment link to your invoices below. Be aware that you will need a business bank account to do so!

I don’t have a Mollie account yet

In the invoice settings for your business you can find the link to connect to Mollie. Click Invoices in the main menu when you’re logged in to your account. In the submenu click Settings. On this page you will find several categories, one of which is Integrations. Here you’ll find the link to create a Mollie account.

After you created a Mollie account, you need to fill in the necessary information. Mollie can only be connected to your account once you’ve provided your company details and you’ve chosen the paying methods you need. So, don’t forget to activate your account and complete these steps!

Once your account is completed ánd verified by Mollie you can make the connection with our tool. Go to Integrations in Invoice settings and click ‘Connect via Mollie’. Give access to your account and that’s it! From now on a payment link will be added to your new invoices.

Pricing for using Mollie
What are the costs for using Mollie? The pricing for using Mollie can be found here: Pricing Mollie.

How do I receive my money?
The payments to your own account are handled by Mollie. All information can be found here: Payments Mollie.

What to register for ‘website profile’?
When creating a Mollie account you are required to fill in a website profile by filling in your website address. Fill in your own company’s website address with a clear description of your products and/or services. If you don’t have a website just fill in: ‘http://mijn.keesdeboekhouder.nl’ and the following description: ‘I send my invoices to customers using the Kees de Boekhouder tool. My customers receive their invoices by e-mail.’ This way Mollie will be able to verify your profile faster. In the comments you can add that you want to use Mollie for the payment of your invoices.

For more information or questions about your Mollie account, check out: Mollie.com.

Linking an existing Mollie account

The Mollie link can be found through the invoice settings of your business. When you’re logged in to your account, click Invoices in the main menu. In the submenu click Settings. On this page you will find several categories, one of which is Integrations. This is where you can link with your existing Mollie account. Click ‘Connect via Mollie’. A pop up will appear to ask your permission to link to your Mollie data. Make sure to grant access.

After granting access you select your website profile and that’s it! From now on a payment link will be added to your new invoices.

I want to use another ‘website profile’, what do I register in the webaddress field?
When creating a Mollie account you are required to fill in a website profile by filling in your website address. Fill in your own company’s website address with a clear description of your products and/or services. If you don’t have a website just fill in: ‘http://mijn.keesdeboekhouder.nl’ and the following description: ‘I send my invoices to customers using the Kees de Boekhouder tool. My customers receive their invoices by e-mail.’ This way Mollie will be able to verify your profile faster. You can add in the comments that you want to use Mollie for the payment of your invoices by your customers.

For more information or questions about your Mollie account, check out: Mollie.com.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.