Video’s

Achter iedere onderneming zit een ondernemer die de moedige stap heeft genomen voor zichzelf te beginnen. We brengen deze entrepreneurs daarom graag in beeld.

BRAM BOEM

Lesson #1 Onderscheid goede van slechte concepten. Heel waardevol, wil je als ondernemer niet verdwalen in een wereld van mogelijkheden. Alles in z’n beste vorm, hier is Bram een meester in. Hij spuwt ideeën als een wervelstorm van sterrenstof de wereld in.

Bram Boem

IRIS DUVEKOT

Lesson#2 The loudest one in the room, is the weakest one in the room. Het is niet noodzakelijk om altijd the big boss uit te hangen om je zaken goed voor elkaar te hebben. Shining example hiervan is Iris.  Doet en maakt dingen die goed voelen, waar ze achter staat en dat zie je aan haar werk. Ze is half Frans-Canadees, très charmante. Klasse waar we wat van kunnen leren.

Iris Duvekot

MAURICE SELEKY

Lesson#3 Blijf jezelf ontwikkelen. Maurice is multidisciplinair. Heeft rechten gestudeerd, propedeuse diploma aan de filmacademie behaald. Hij is schrijver, moderator, PR en communicatiestrateeg, founder van de jonge schrijversavond en nu partner bij Novel Creative Consultancy. Een duizendpoot zonder linkerhanden.

Maurice Seleky

FRANSJE CHRISTIAANS

Lesson#4 Put your heart where your mouth is, unless you’re talking business. Fransje weet wanneer je je moet focussen op de zakelijke kant van je onderneming en wanneer je je volledig kan storten op wat je maakt. Watch and learn!

Fransje Christiaans