Maak kans op kaarten voor TEDxAmsterdam: What’s your reality?

Maak kans op kaarten voor TEDxAmsterdam: What’s your reality?

7 november 2023 – leestijd: 2 minuten
Heb jij jezelf weleens afgevraagd: wat is eigenlijk mijn kijk op de realiteit? Hoe verken en interpreteer ik dit, en hoe beïnvloeden mijn overtuigingen mijn kijk hierop? TEDxAmsterdam nodigt je op woensdag 29 november uit om stil te staan bij dit thema. Door middel van zes verschillende sprekers zal dit onderwerp op een innovatieve manier aan het licht worden gebracht. Welke inspirerende sprekers onder andere het podium zullen betreden en waarom we als Kees de Boekhouder hier graag onderdeel van zijn, lees je hieronder.

Spreker Ma’MaQueen – Professioneel Draq Artiest
Venus Bijleveld, ook wel professioneel bekend als Ma’MaQueen, zal hun reis vertellen over het creëren van een alter ego en hoe je hiermee je eigen realiteit kan creëren. Ze zullen ons meenemen in hoe drag een krachtig middel kan zijn voor zelfexpressie, empowerment en bevrijding. Daarnaast nodigen ze je uit om een wereld te bedenken waar iedereen kan zijn wie ze willen zijn, zonder angst of oordeel.

Spreker Friendred Peng – Computationeel Artiest
Friendred, een van de meest innovatieve en visionaire kunstenaars van onze tijd, zal zijn visie delen over hoe technologie de manier verandert waarop we kunst ervaren. Hij neemt ons mee in hoe interactie met performance emoties kan opwekken en ons lichaamsbewustzijn kan vergroten.

Partnerschap
TEDxAmsterdam biedt een platform voor vernieuwers met ideeën die verandering stimuleren. Als Kees de Boekhouder delen we deze visie: met een nieuwe generatie boekhouders en onze boekhoudsoftware innoveren we de boekhoudwereld voor ondernemers en freelancers. Als trotse partner zijn we blij om samen met TEDxAmsterdam een voorbeeld te kunnen zijn binnen dit aspect.

Winactie
Wil je je door Ma’MaQueen, Friendred Peng en vele andere sprekers laten inspireren? Met Kees de Boekhouder kan je nu kans maken op twee gratis kaartjes! Laat voor maandag 20 november je gegevens achter via dit formulier, en wie weet nemen we die week contact met je op.

Maak kans op kaarten voor TEDxAmsterdam: What’s your reality?
  • Event: TEDxAmsterdam: What’s your reality?
  • Datum & tijd: Woensdag 29 november van 13:00 tot 18:00
  • Locatie: Muziekgebouw aan ‘t IJ, Amsterdam
  • Tickets: Vanaf € 65,49
  • Note: Deze talks worden in het Engels gehouden
  • Vragen?

    Heb je vragen over onze dienst of product?

    Je kunt ons op meerdere manieren bereiken.