A’DAM&Co. x Kees de Boekhouder Talks

A’DAM&Co. x Kees de Boekhouder Talks

23 oktober 2023 – leestijd: 2 minuten
Als zelfstandige ondernemer of freelancer focus jij je het liefst op waar je goed in bent. Overzicht houden over je zakelijke financiën wordt vaak als lastig ervaren en krijgt daarom niet altijd de aandacht die het hoort te krijgen. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met A’DAM&Co., een members club voor de creatieve community in de A’DAM Toren, om jou als startende ondernemer hier meer over te vertellen tijdens een Kees de Boekhouder Talk.

Op vrijdag 17 november zullen onze collega’s Zoë en Rogier de basisprincipes van boekhouding toelichten door middel van een inspirerende sessie. Waar moet je als beginnend ondernemer rekening mee houden als het gaat om financiën? Hoe breng je je administratie op orde en aan welke regels moet je voldoen? Ook leggen ze je uit waarom het hebben van een persoonlijke boekhouder zo fijn is en hoe Kees de Boekhouder je als ondernemer kan ondersteunen met je administratie.

De talk zal worden gehouden in de members club van A’DAM&Co. Gelegen op de 18e verdieping van de A’DAM Toren, met een prachtig uitzicht over de stad, is dit een plek waar creatieven met elkaar kunnen verbinden en waar evenementen en maandelijkse leden diners worden georganiseerd. Naast de members club biedt de A’DAM Toren ook flexwerkplekken voor freelancers in hun co-working space A’DAM&Co.work op de 13e verdieping.

Want to join?
Via de eventpagina van A’DAM&Co. kan je een plekje reserveren voor € 3,50. Dit kaartje is inclusief een eerste drankje. Wil je na de sessie gebruikmaken van de co-working space? Dat kan! Je ticket geeft je toegang tot de flexwerkplekken op de 13e verdieping. Daarnaast ben je van harte welkom om vanaf 17:00 aan te sluiten op de Italiaanse vrijdagmiddagborrel van de members club. Zien we je daar?

A’DAM&Co. x Kees de Boekhouder Talks

Event info
Event: Kees de Boekhouder Talks – Basisprincipes van boekhouding
Locatie: A’DAM&Co. Members Club, 13 verdieping van de A’DAM Toren
Datum & tijd: Vrijdag 17 november van 10:00 tot 12:00
Tickets: € 3,50 incl. een drankje, toegang tot co-workingspace A’DAM&Co.work & de vrijdagmiddagborrel van de members club

Vragen?

Heb je vragen over onze dienst of product?

Je kunt ons op meerdere manieren bereiken.