DuPho SO 2023 Award Publieksprijs x Kees de Boekhouder

DuPho SO 2023 Award Publieksprijs x Kees de Boekhouder

30 maart 2023 – leestijd : 3 minuten

Dit jaar zijn we de samenwerking aangegaan met DuPho (Dutch Photographers), de vereniging voor beroepsfotografen in Nederland. DuPho zet zich in voor de positieverbetering van professionele fotografen op zakelijk vlak. Met de sponsoring van de DuPho SO Publieksprijs dragen we hier graag aan bij!

De Selection Of Dutch Photography Awards geeft professionele fotografen een groot platform om hun werk te presenteren. Een deskundige jury heeft dit jaar weer 20 fotografen geselecteerd die hun foto’s mogen exposeren in Capital C. Daarnaast zie je hun werk door heel Amsterdam terug in de Abri-tentoonstelling vanaf donderdag 30 maart. Ook via de kanalen van Kees de Boekhouder brengen we de 20 genomineerden graag onder de aandacht.

Check hier de site waar je alle genomineerden vindt en stem op de fotograaf van wie het portfolio je het meeste aanspreekt. Stemmen kan van maandag 27 maart tot en met zondag 16 april. De prijsuitreiking van zowel de juryprijzen als de publieksprijs vindt plaats op donderdag 20 april tijdens een netwerkdiner en feestelijke awardshow in Capital C. De expositie is daarna nog te bezoeken tot half mei.

Meer informatie over DuPho en de Selection Of Dutch Photography Awards vind je hier https://www.dupho.nl/so-award

Beeld genomineerden:
Sarah Mei Herman
Bonnita Postma
Nick van Tiem

Vragen?

Heb je vragen over onze dienst of product?

Je kunt ons op meerdere manieren bereiken.